Städfirma i Svedala

Ibland är det nödvändigt med en grundlig städning, från topp till tå och till minsta hörn. Att be om hjälp är smart när det behövs. Vi står redo som din städhjälp i Svedala och vi garanterar att resultatet blir skinande rent.

Begär offert direkt
Effektstäd
5.0
Baserat på 26 recensioner
powered by Google
Emma ThorEmma Thor
17:48 11 Sep 24
Tog hjälp av Effektstäd med storstädning av vårt hus. Vi är verkligen super nöjda! De fick även rent vår vask som fått endel målarfärg i sig under vår renovering. Rekommenderar starkt!
Fredrik WigårdeFredrik Wigårde
11:34 24 Aug 24
Bra och tydlig kommunikation, ännu bättre städning. Kan inte blir mer nöjd!
Richelle ErikssonRichelle Eriksson
06:42 04 Aug 24
Jag har haft möjlighet att uppleva deras fantastiska service. De gick verkligen utöver det för mig och jag är verkligen tacksam för deras hjälp med att städa min tidigare lägenhet, som lämnades som en soptipp av min tidigare hyresgäst. Jag var förkrossad över det tillstånd som de lämnade det i. Tack så mycket och jag har rekommenderat dem till vänner och familj. Titta på före och efter bilderna 🙏🏽
PatrickPatrick
17:37 30 Jul 24
Utmärkt service som anpassar efter behov!!
Kana OkabeKana Okabe
13:30 10 Jul 24
Nils FridlundNils Fridlund
17:49 15 May 24
Utmärkt städning och alltid trevligt bemötande! Rekommenderas varmt.
Arian MajidiArian Majidi
14:46 08 Dec 23
Väldigt trevlig och lyhörd personal, otroligt bra städning, samt snabb återkoppling. Rekommenderas!
Alec AvanesiyanAlec Avanesiyan
07:13 19 Jul 23
Bra och noggrann städning, lyhörd personal och snabb återkoppling. Väldigt uppskattat med deras höga flexibilitet också. Rekommenderas!
js_loader

Städfirma i Svedala – Få rutin på din städning

Vi anpassar alltid vår städning utifrån dina behov och önskemål.

Tillsammans bestämmer vi vad som ska ingå och vad som är viktigt för dig gällande städning. Alla behov och önskemål sammanställs och ligger till grund för städningen hos dig.

 

Som din städfirma i Svedala strävar vi efter att förenkla din vardag och lindra bördan av dina dagliga åtaganden. Det ger dig inte bara mer energi utan även utrymme att fokusera på andra viktiga saker i livet. Vi utför städningen enligt en standardiserad överenskommelse som täcker alla utrymmen.

 

Om du har särskilda önskemål är du mer än välkommen att informera oss, och vi kommer att anpassa vårt arbete efter dina preferenser. Du har alltid full kontroll över vilka områden som ska städas och vilken frekvens du föredrar för din städning.

Våra kundcase

Effektstäd hjälper privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med professionella städlösningar i Svedala anpassade efter era specifika behov. Genom skräddarsydda städupplägg säkerställer vi ett rent och trivsamt hem för dig.

Skicka en offertförfrågan idag!

Därför ska ni välja oss

Här är några anledningar varför ni ska välja oss. Vi hade inte kunnat fortsätta i över 40 år om vi inte haft ett intresse att sätta er i fokus. Med starka värdegrunder som vi byggt upp under årenslopp. Vill du veta mer kontakta oss.

Erfarenhet

Upptäck fördelarna av 40 års erfarenhet och kompetens inom städning.

Prisvärdhet

Kvalité till konkurrenskraftiga och effektiva priser.

Nöjdhetsgaranti

Är det något som blev fel eller inte lever upp till förväntan löser vi det utan extra kostnad.

God kontakt

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt.

Professionalism

Exemplarisk städning på ett engagerat och ansvarsfullt sätt.

Inga förbindelser

Med våra hemstädningstjänster binder du dig inte.

Fullt Försäkrade

Skulle olyckan vara framme så är vi försäkrade och står för de skador som orsakats av oss.

Miljövänliga

Utrustning, material och produkter av hög kvalité och miljövänliga. Det som inte uppfyller vår standard återvinns.

Renlighet Med Hjärta och Etik

Med goda arbetsvillkor och generösa löner säkerställer vi inte bara kvalitetsstädning, utan även en positiv inverkan på samhället.

Städhjälp som får ditt hem att skina

Professionell städning för ett strålande rent och trivsamt hem.​

Oavsett om du behöver regelbunden städning, en storstädning inför speciella tillfällen eller något däremellan, så kan du lita på oss när det gäller att leverera enastående resultat varje gång. Med vår städfirma i Svedala kan du vara säker på att det kommer att skina, vilket ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Tillåt oss att göra en positiv skillnad i ditt hem och befria dig från bördan av att städa – välj oss som din pålitliga partner för städservice i Svedala.

 

Förutom i Svedala så är vi verksamma i närliggande orter. Vi erbjuder städfirma i Lund, städfirma i Limhamn och städfirma i Staffanstorp.​

Har du några frågor? Kontakta Eric!

Undrar du om det är en specifik tjänst vi utför, eller hur vi utför den? Oavsett vad du undrar över är vi alltid glada att hjälpa till med dina frågor och funderingar.

040-61 71 111

Malmö, Sverige

Kontakta oss så återkommer vi så snabbt som möjligt

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Frågor och svar

Här hittar du allt du behöver veta om våra skräddarsydda, flexibla och anpassade städlösningar.

Vilka städtjänster erbjuder ni?


Vi erbjuder allt från regelbunden hemstädning, flyttstädning, storstädning till kontorsstädning och städning för bostadsrättsföreningar. Oavsett om det gäller ditt hem, ditt företag eller din fastighet, har vi en lösning för dig.

Tar ni med eget städmaterial?

Ja, vi tar med allt städmaterial om så önskas, men du kan också välja att vi använder det material som finns på plats. Vi erbjuder även abonnemang på städmaterial för våra kunder.

Är ni försäkrade?

Absolut, vi har en heltäckande ansvarsförsäkring som skyddar dig som kund i det osannolika fallet att något skulle hända under städningen.

Vilka områden täcker ni?

Vi erbjuder våra städtjänster i Malmö med omnejd. Om du är osäker på om vi kan städa hos dig, kontakta oss så ser vi vad vi kan ordna!

Hur rekryterar ni era städare?

Alla våra städare genomgår en noggrann rekryteringsprocess där vi säkerställer att de har erfarenhet, pålitlighet och att de passar in i vår företagskultur. Vi utbildar även våra anställda löpande för att hålla högsta kvalitet på våra tjänster.

Nyheter

Välkommen till vår blogg för experttips och hållbara lösningar som gör din städning smidigare.

Rengör ugnen på bästa sätt: Effektiva tips och metoder
Att rengöra ugnen kan verka som en tidskrävande och jobbig uppgift, men med rätt metoder och lite tålamod kan det…
Läs mer
Checklista kontorsstädning – vår arbetsbeskrivning
Vi förstår att varje kontor har sin unika karaktär och att städningsbehoven kan variera. Därför anpassar vi oss flexibelt till…
Läs mer
040-61 71 111

Malmö, Sverige